Posts

Showing posts from October, 2012

Monochrome Romance

CHAPTER 1
Is this a fate?
            Clear skies with the sound of birds’ song are surrounding my step now. I don’t remember when the last time I see this clearly sky since the last time was a complete chaos. What I usually see just the view of people’s yelling each other and killing each other just for surviving or aiming the victory of kingdom, mostly bloods everywhere. The fate of a warrior they said. I sighed and took a slow step to that mansion.  I don’t know since when I feel my sword became heavier, or it just my own imagination since—I need to forget it, but to be exact, I remember that the other day was my little sister’s engaged party. Though someone destroyed the party and destroyed nii-san planned to make a politic marriage.
you are Taiga! Aisaka Taiga! Remember that! You are not that weak! Say if you hate it! Say if you reject it! It’s now all up to you! The one who live yourself is your own very self not your brothers! Your life is all yours! Stop this fucking politic ma…

Long time no see...

Saya hampir aja klik close button waktu ngeliat ini page udah jadi kayak gini, ini blogger gak ada ngasih tau gitu ya sama penggunanya kalo udah ganti tampilan? kayak notif gitu atau apa, saya beneran kaget. *menggeliat*

Saat ini, jam di komputer saya sudah menunjukan angka 2 lebih 7 menit yang itu artinya sebenernya sudah pagi. Saya baru saja beres bikin soal UTS untuk murid saya---oke bukan murid saya, lebih tepatnya karena saya lagi jadi praktikan di suatu sekolah, saya disuruh buat bikin soal, saya sendiri yang memeriksanya, saya sendiri juga yang ngasih nilai =__= ini apa memang guru-guru zaman sekarang itu pemalesan atau emang cuma mau ngetes mental praktikan? =__=
oh iya, apa kabar? saya sedang dalam keadaan yang cukup aneh. Setelah sekian lama saya gak ada pengen update blogs, akhirnya ada keinginan lagi, mungkin karena akhir-akhir ini saya sudah tidak banyak bicara sama orang masalah hati saya. *ciee bahasa berubah sekarang* kenal dengan saya yang sekarang? Mungkin akhir-akhi…