Posts

Showing posts from January, 2017

Entahlah...

Basically, gue sering menulis dengan bahasa yang dicampur-campur. If you look for English only or Indonesian only, unfortunately you will never find it here lol. pada dasarnya gue orangnya emang random parah. Sebulan ini, rasanya gak ada keadaan upnya. Kayak, sehari aja gitu bahagia... rasanya kayak ingin marah terus, kesel terus, curigaan sama orang. Sindrom 'I hate human' mendadak kambuh dan gue gak ngerti kenapa. Mungkin ini kemarahan yg gue simpen-simpen terus tentang oranglain jadi ujungnya kesel sama hampir semua hal. Hm, mungkin ini sindrom penuaan juga. Gak gitu lah ya. Kadang gue mikir kalo seandainya gue lebih bersyukur, mungkin gak bakalan banyak kesel sama orang. Tapi, dipikir-pikir lagi, gue gak bersyukurnya di bagian apa ya? Gaji gue segitu aja, kalo harus liat ke bawah di mana temen-temen gue gajinya rendah misalnya, ya itu bukan tolak ukur bersyukur sih idk lmao soal gaji sih ya kita pinter-pinternya cari kerjaan aja /jahat . Soal keinginan untuk jadi double di…

Suddenly it's 2017!!

Uhm, so, hello! I am trying to be active on writing again since too many trash on my mind and sometimes it made me fed up. The best resolution is going back to this blog and write every trashes on my mind and it becomes something at least laughable in the future. LOL

Happy new year. I actually always post something in the first month of the year but end up not writing anything until the end of the year lol I need to control my forgetful and swings habit to make myself at least useful. lmao. Suddenly the year turned into 2017 and here  I am, still being a potato. why am I potato? lmao

Feeling sad over everything is becoming my habit nowadays and somehow I enjoy the feeling HAHAH not that I am a masochist, but sometimes, it is easier that way. I was always bad at expressing my feelings so becoming sad for no reason is my habit to relieve my stress even though only a bit. I think maybe I got too anxious facing this year. maaaan, it's my limit of the year. Limit on deciding which work…